Lumion kemp 2023

 

Lumion Kemp je akce pro všechny, které zajímá Lumion další související SW, ale také pro lidi, které zajímají vizualizace obecně. Akce je určena pro lidi, kteří s programem nemají žádnou zkušenost i lidem, kteří jsou již v Lumionu jako doma. Snažíme se přizpůsobit program tak, aby si každý odnesl nějaké nové poznatky. Minimálně si řekneme mezi sebou novinky. Program se přizpůsobuje podle účastníků.

Většinou se věnujeme základům modelování v programu SketchUp, animování v programu Blender, dotazům ohledně 3D v programech ArchiCAD, Revit, Fusion 360 atd. Jde většinou spíše o projití základních postupů a jejich oživení. Následuje letmé projití programu Lumion včetně nejvíc opomíjených základních funkcí. Potom se většinou přesouváme k více detailnímu prozkoumávání programu a dalším “perifériím”. Řešíme zdroje 3D modelů a jejich optimalizaci, zdroje textur, postprodukci v různých SW a různé vychytávky týkající se třeba skenování nebo dronů.

Zajištěno bude občerstvení, prostory na spaní nebo místo na stan/karavan, technické a hygienické zázemí. 

 

Datum: 11.8.-12.8.2023 (10.8. podvečer a 13.8. dopoledne úprk)

Místo: Růžená u Jihlavy (fotbalové hřiště)

 

Pokud plánujete dojet, budeme rádi, když nám dáte i vědět trochu dopředu, abychom nachystali dopředu vše potřebné. Pište třeba na info@lumion.cz.

 

Detaily:

– parkování na místě
– střecha nad hlavou i pro nocležníky k dispozici ( Několik oddělených místností, spaní na vlastní karimatce ve vlastním spacáku – nebo jak je libo)
– možnost spaní venku ve stanu (místa je všude okolo dost)
– budete potřebovat vlastní spacák nebo jinou věc v níž přečkáte noc
– strava zajištěna na místě, obědy dovážíme z nedaleké restaurace dle objednávek
– alkohol zajištěn na místě
– pokud se chcete ubytovat poblíž, doporučujeme hledat ubytování v Třešti, Telči.
– pokud dojedete vlakem / autobusem / stopem, dovezeme Vás po -předchozí domluvě- na místo. Je možné případně i využít místí taxi (detaily ještě zveřejníme později zde). 

 

 

 

Plakát:

 

 

 

lumion-kemp

Růžená 85, 589 01 Růžená, Česká Republika

 
Již tradiční Lumion Kemp. Kdož chcete zjistit více o Lumionu, naučit se nějaké ty triky a podělit se o své zkušenosti, jste vítáni. Chcete nás jen potkat a pobavit se, budeme taky rádi! Po těch všech omezeních opravdu moc rádi!!
kemp hriste